Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj

Situatia statistica a serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj 2012

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara ClujIn primele cinci luni ale anului, au fost inregistrate la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj peste 7.000 de lucrari de specialitate. De asemenea au fost solicitate peste 27.000 de extrase de carte funciara pentru informare, in scadere cu 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Numarul tranzactiilor inregistrate la Serviciul de Publicitate Imobiliara Cluj a fost de peste 10.000 din care aproximativ 93% au fost efectuate intre persoane fizice.  Doar la acest capitol au fost inregistrate cresteri (de 4%) fata de anul trecut.

OCPI Cluj inregistreaza pe primele 5 luni ale anului o scadere cu 5% a numarului total de cereri inregistrate, precum si a numarului de operatiuni solicitate din partea publicului, fata de aceeasi perioada a anului trecut si o scadere cu 4% la numarul de cereri si la numarul de operatiuni solicitate din partea publicului  fata de aceeasi perioada a anului 2010.

In ceea ce priveste media numarului de cereri/zi inregistrate in Registrul General de Intrare, acesta a scazut cu 5 procente fata de primele 5 luni ale anului 2011 si cu 8 procente fata de aceeasi perioada a anului 2010.

Puteti vedea intreaga statistica in detaliu aici.

Sursa: www.ocpicluj.ro

Posted in Stiri.